En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sahada inceleme yaptı

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Belediye’deki çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde yürütülen çalışmaları da takip ediyor. Başkan Tekin, çalışma sahaları, uygulama alanları ve satış noktalarında incelemelerde bulundu.
Bu haber 373 kere okunmuş. 02.12.2019 Pazartesi 18:33

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, bir dakika bile boş durmuyor. Hem çalışıyor ve hem de ekiplerini çalışmaya motive ediyor. Başkan Tekin, Belediye’deki çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde yürütülen çalışmaları da takip ediyor. Başkan Tekin, çalışma sahaları, uygulama alanları ve satış noktalarında incelemelerde bulundu. Belediye ekipleri tarafından yollarda yenileme çalışması yapan ekiplerin çalışma alanını ziyaret eden Tekin, çalışmaları yerinde gördü ve bazı noktalar için de talimat verdi.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Ekmek büfelerini de ziyaret eden Başkan Tekin, satış personeli ile görüştü, ekmek alan vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca ilçe sakinleri ile de sokakta görüşen Başkan Tekin talep, ihtiyaç veya sıkıntıları olup olmadığını sordu. Vatandaşların teşekkürü ile karşılaşan Başkan Tekin, onlar için güzel hizmetlerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir