En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şahin dualarla anıldı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin Şehit oluşunun 4.Yılında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Şehidimizin ailesi tarafından düzenlenen program ile anıldı.
Bu haber 367 kere okunmuş. 20.01.2020 Pazartesi 07:42

GENİŞ KATILIM OLDU

Şehidimizi anma programı Garnizon Komutanlığı Kışla Gazinosunda Şehidimizin ailesi tarafından ikram edilen yemek ile başladı. Düzenlenen programa, Garnizon Komutanı Vekili Erkan Başkanı Bakım Albay Olcay Us, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Yaman, İl Müftü Yardımcısı Dr Ali Ünal, Jandarma Binbaşı İlkay Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Yakup Yeşilırmak ve Şehit – Gazi aileleri katıldı.

 

ŞEHİT EDİLMİŞTİ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Uğur Şahin hakkında misafirleri bilgilendirdi. Şehidimiz Uğur Şahin, Diyarbakır İli Sur İlçe Merkezinde yürütülmekte olan Bayrak 12 operasyonunda 15 Ocak 2016 günü saat 16.50 sıralarında bölücü terör örgütü pkk mensupları ile çıkan çatışma sonucu yaralanarak Diyarbakır Asker Hastanesinde yapılan ilk tedavisinin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Fakültesine sevki esnasında kurtarılamayarak,16 Ocak 2016 günü saat 00.47 de Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve Üç çocuk babası olan Şehidimiz, düzenlenen törenle Kırşehir İli Kaman İlçesi Tatık Köyü mezarlığına defnedilmiştir” dedi.

 

KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Atatepe Cami İmam Hatibi Abdulkadir Eren tarafından okunan Kuran- ı Kerim ve İl Müftü Yardımcısı Dr Ali Ünal tarafından yapılan dualardan sonra Şehit Uğur Şahin’in Kırşehir İli Kaman İlçesi Tatık Köyü Mezarlığındaki kabri ziyaret edildi. Tatık Köyünde bulunan kabir ziyaretine Dernek üyelerinin yanı sıra Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Müftülüğü personelleri de katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir