En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Saldırıya kınama

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasının ardından...
Bu haber 561 kere okunmuş. 15.01.2021 Cuma 17:43

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasının ardından Kırıkkale Gelecek Partisi İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci açıklamada bulundu. Ekinci, hain saldırıyı kınadıklarını belirtti.

 

TEPKİ GÖSTERDİ

Ekinci yaptığı açıklamasında "Genel Başkan Yardımcımız Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanımız Selçuk Özdağ’a evinin önünde yapılan silahlı ve sopalı hain saldırıyı kınıyoruz. Kıymetli Başkanımız Selçuk Özdağ’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu ve benzeri alçakça saldırılarınızla Gelecek Partisi mensupları olan bizleri yıldıramazsınız, korkutamazsınız. Suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Ülkemizi mafya ve çetelerle yönetmeye çalışanlar, özgürce dile getirilen fikirlere, alçakça şiddetle karşılık vermeye çalışanlar bilsin ki, doğru bildiğimizi cesurca ve siyasi bir üslupla dile getirmekten vazgeçmeyeceğiz.'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir