En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Saygılı için tören

AK Parti’den üçüncü kez Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Saygılı için karşılama töreni düzenlendi.
Bu haber 101 kere okunmuş. 19.01.2024 Cuma 17:49

TÖREN YAPTILAR

Parti binası önünde yapılan ardından partide gerçekleşen törende ilginç ve dikkat çekici mesajlar verildi. Başkan Saygılı, üçüncü dönemin ustalık dönemi olacağını açıkladı. Törende Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, bazı aday adayları ve eski il başkanları da yer aldı. Saygılı, “Bu dönem bizim ustalık dönemimiz olacak" dedi.

 

10 YILLIK TECRÜBE AÇIKLAMASI

İl Başkanı engin Pehlivanlı, “Hep birlikte Başkanımız 10 yıldır bu tecrübeye haiz. İnşallah yaptığı hizmetlerin üstüne daha da güzel hizmetler koyacak, iyi yaptıklarını devam ettirecek, eksik ya da noksan yaptıklarımız varsa da onların üstüne koya koya gideceğiz. AK Parti belediyeciliği devam edecek. Dolayısıyla o belediyecilik ruhunu burada devam ettireceğiz.

 

USTALIK DÖNEMİ AÇIKLAMASI

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’da yaptığı konuşmasında “Belediye Başkanımıza anlatmamıza gerek yok. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olarak görüyoruz. Bugün gerçekten çok mutlu bir gündeyiz. Çünkü 10 yıldır hizmet veren bir belediye başkanımızı tekrardan çıraklık, kalfalık ve ustalık döneminde Mehmet Saygılı Belediye Başkanımızdan sizlerle birlikte Kırıkkale'ye hizmet vermeye devam edeceğiz. Ve sizlerle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum.

 

CUMHURBAŞKANI NE DEMİŞ?

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ‘Cumhurbaşkanımız bize dedi ki açık ara farkla sizden Kırıkkale'yi tekrardan istiyorum, inanıyorum, güveniyorum’ dedi. Bizler de sizlere güvenerek cumhurbaşkanımıza, sizlerin adına, Kırıkkaleli hemşehrilerimiz adına söz verdik. O yüzden bu bugünden itibaren, bu saatten itibaren telefonlarımızı alıyoruz. Hep birlikte Mehmet Saygılı, Belediye Başkanımızı dürüst, yerli, milli hiçbir akçeli işlerle uğraşmamış, hiçbir yetimin hakkına girmemiş belediye başkanımızla birlikte bu dava için AK Parti davası için cumhurbaşkanımızın yükünü alabilmek için hep birlikte çalışacağız” ifadesini kullandı.

 

EN YÜKSEK OY SOZÜ

Saygılı, Kırıkkale'de bu zamana kadar AK Parti'nin almış olduğu en yüksek oyu almak için gece gündüz sadece ama söz veriyorum dedim. İkinci sözüm de şudur dedim, eğer siz beni belediye başkanı olarak seçerseniz Rabb'im şahittir, gece gündüz çalışacağıma sizin hizmetiniz için çalışacağıma söz veriyorum demiştim. Bugün huzurunuzda sözünü yerine getirmiş bir kişi olarak her iki seçimimizin ikisinde de Kırıkkale tarihinin en yüksek oy oranıyla bu görevi, bu emaneti bana verdiniz. Ve onu yapabilmek için elimden gelen bütün gayreti gösterdim. Devamında belediye başkanı oldum, emanet edildi bize bir görev. Allah şahittir ki bir an bir dakika, bir saniye bile biz bana vermiş olduğunuz emanetin sorumluluğunu üzerinden atmadım. Ben üzerime almış olduğum, sizin bana vermiş olduğunuz sorumlu, eksiksizce yerine getirdiğime inanıyorum” DEDİ.

 

ALT YAPI AÇIKLAMASI

Saygılı, “Belediyecilik anlamında şunu söyleyebilirim, Kırıkkale'nin altyapısının yenilenmeye ihtiyacı var. Allah nasip ederse Kırıkkale'nin altyapısını da yine biz yenileriz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir