En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehide duygusal veda

Suriye İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde yol emniyet görevi sırasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emre Ceylan Kırıkkale Nur Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
Bu haber 267 kere okunmuş. 10.12.2021 Cuma 17:30

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Cenazede gözyaşları sel olurken, şehit yakınları "vatan sağolsun'' dediler. Kırıkkale Nur  Camii’nde kılınan cenaze namazına; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Günay Yiğitbaşı, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Ahmet Önal, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.  

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Şehit Ceylan'ın bir yıl önce nişanlandığı ve gelecek yıl dünyaevine girmek için plan yapan nişanlısı Eda Ceylan'ın cenazede "Ağlamayın! Murat ağlayanları hiç sevmez'' dedi. Şehit kardeşi Emrah Ceylan ise kardeşinin tabutunun başından hiç ayrılmadı. Şehit Annesi Zarife Ceylan oğluna son kez "Kuzum''diyerek seslendi. Şehit Ceylan'ın cenazesi Balışeyh'in Kösedurak köyüne defnedildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir