En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehidimiz böyle uğurlandı

HAKKARİ'de, Irak sınırında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin'in (27) cenaze töreni Nur Camii’nde yapıldı.
Bu haber 534 kere okunmuş. 21.04.2019 Pazar 13:39

EVİ BAYRAKLARLA SÜSLENDİ

HAKKARİ'de, Irak sınırında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin için Nur Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin'in şehit olduğu haberi, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı İzzetin köyünde yaşayan aileye, sağlık ekipleri eşliğinde eve gelen askeri yetkililer tarafından verildi. 5 çocuklarından birini kaybeden baba Doğan Çetin ve anne Havva Çetin, gözyaşlarına boğuldu.

 

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Şehidin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. 2015 yılında Erzincan'da vatani görevini yapan Çetin'in, ailesine destek olmak amacıyla Sözleşmeli Er olarak çalışmaya başladığı, 3 yıldır Hakkari'de görev yaptığı öğrenildi. Şehidimizin cenaze Cumartesi günü Kırıkkale’ye getirilerek Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Pazar sabahı ise Vali Yunus Sezer’in de katılımı ile şehidimizin naaşı hastaneden alındı ve Nur Camii’ne getirildi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Şehidimiz için Nur Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı törende şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Terör örgütüne tepkinin büyük olduğu cenaze töreni için de geniş güvenlik önlemleri alındı. Nur Camii’nde düzenlenen törene siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından bir çok isimle çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin ardından şehidin naaşı toprağa verilmek üzere köyüne götürüldü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir