En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehit adına mescit

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Çelebi Tilkili Köyünde Şehit Polis Memuru Ferhat Bozkurt adına yaptırılan mescidin açılış törenine katıldı.
Bu haber 214 kere okunmuş. 28.11.2021 Pazar 12:55

MESCİT YAPILDI

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan törende Vali Tekbıyıkoğlu, “Daha ömrünün baharında 22 yaşında vatan için, millet için, bayrak için, namus için, velhasıl hepimiz için bizler daha özgür olalım diye canını bayrak eden şehidimiz Ferhat Bozkurt adına, ailesi tarafından yapılan tesisin açılışı münasebetiyle bir araya geldik. İnsanoğlunun ulaşabileceği en yüksek mertebe, en yüksek makam şehitlik makamıdır. Allah tüm şehitlerimizin makamını âli etsin, mertebesini yüce etsin.” ifadelerini kullandı.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Mescit, Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın duası ile ibadete açıldı.Törene, Şehit Polis Memuru Ferhat Bozkurt’un ailesi, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Çelebi Kaymakam Vekili Tunahan Çil, İl Jandarma Komutanı J.  Kd. Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak ve vatandaşlar katıldı. 1994 Kırıkkale doğumlu Polis Memuru Şehit Ferhat Bozkurt, Şırnak ili Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit düşmüştü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir