En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Serayı ziyaret etti

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin yeşil alanlarını güzelleştirmek için hummalı bir şekilde çalışıyor.
Bu haber 35 kere okunmuş. 18.04.2024 Perşembe 18:53

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Müdürlük ekipleri, baharın gelişiyle birlikte parklarda yoğun bir çalışma temposuna girdi. Çim alanlar özenle biçiliyor, ağaçlar ve süs bitkileri budanıyor, parklarda bulunan oyun alanları ve tesisler ise onarılıyor. Bu çalışmalar sayesinde Kırıkkale'nin parkları daha da güzelleşiyor ve vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri için ideal hale geliyor.

 

ÇİÇEK YETİŞTİRİLİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün seralarında ise baharın habercisi rengarenk çiçekler yetiştiriliyor. Lale, sümbül, menekşe, karanfil gibi onlarca çeşit çiçek özenle bakılıyor ve yakın zamanda parklara dikmek üzere hazır hale getirilecek. Bu sayede Kırıkkale parkları, sadece yeşil alanlar olmaktan öte, görsel açıdan da oldukça güzel bir görünüme kavuşacak.kirikkalede-park-ve-bahcelerde-hummali-calisma-2.jpg

 

ÖNAL ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize şehrimizi güzelleştirmek için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Baharın gelişiyle birlikte parklarımızda hummalı bir çalışma başlattık. Hem parklarımızı bakımlı hale getiriyoruz hem de rengarenk çiçeklerle donatıyoruz. Bu sayede Kırıkkale'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz." dedi. Belediye yetkilileri, vatandaşları da parkları kullanmaya ve korumaya davet etti. Yetkililer, parklarda bulunan çöplerin çöp kutularına atılması ve yeşil alanlara zarar verilmemesinin önemli olduğunu kaydetti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir