En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sezon için start verildi

TFF. 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulübü 2021-2022 futbol sezonu çalışmalarına start verdi.
Bu haber 383 kere okunmuş. 25.05.2021 Salı 18:24

TFF. 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulübü 2021-2022 futbol sezonu çalışmalarına start verdi. Kırıkkalespor yönetim kurulu yeni sezon için yaptığı toplantıda Kırıkkalespor’un şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesi için çaba harcanacağı açıklandı.

 

TOPLANTI YAPILDI

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada; Başkan Veli Uça, ‘Yeni sezona yönetim kurulumuz ile birlikte istişareler yaparak kulübümüzün yapısına uygun bizleri her ortamda en iyi şekilde temsil edecek oyuncu grubu ile çalışmayı hedefliyoruz. Geçmişten ders alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ dedi. Önümüzdeki günlerde Teknik direktörümüz ve iç transfer görüşmelerimizi yaparak 2021-2022 sezonunun startını vereceklerini söyleyen Başkan Uça, ‘Yapılacak olan transferlerde ince eleyip sık dokuyarak memleketimiz adına karakterli oyuncu grubu ile çalışacağız’ dedi. Çok büyük sorumluluk aldıklarını söyleyen Başkan Uça, ‘Bu yüzden memleketimizin bir kuruş parasını çöpe atma lüksümüz olamaz. Ekibimiz ile beraber sıkı şekilde çalışarak arzuladığımız günlere gidebilmek adına dört elle sarılarak başarmak için gece gündüz çalışacağız’ şeklinde konuştu.

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Şehrimizin önde gelenlerinin takımımıza maddi ve manevi anlamda her zamankinden daha çok desteğe duyulacağı bir sezon yaşayacaklarının vurgusunu yapan Başkan Uça, ‘Hedeflerimiz doğrultusunda Kırıkkalemizin her kesimin desteğine ihtiyaç olacak. Bu şehir ve takım hepimizin mantığı ile hareket edersek başarı kaçınılmaz olacaktır. Bizler yönetim kurulu olarak takımızın başarısı için 24 saat görev yapıyoruz. Takımımızın başarısı otomatik olarak şehrimizin başarısı olacaktır. Bu bağlamda bu süreç içerisinde bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz’ dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir