En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sıcaklıklar düşecek

Son günlerde gündüz saatlerinde etkisini gösteren ve bir nebze de olsa etkili olan sıcak havalar, yerini sağanak ve kar yağışlı havalara bırakacak.
Bu haber 230 kere okunmuş. 13.12.2021 Pazartesi 18:23

BİLGİ VERİLDİ

Son günlerde gündüz saatlerinde etkisini gösteren ve bir nebze de olsa etkili olan sıcak havalar, yerini sağanak ve kar yağışlı havalara bırakacak. Meteoroloji Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre sağanak ve kar yağışlı havalar etkisini gösterecek.  Türkiye, bu hafta yağışlı havanın etkisi altında olacak. Hava sıcaklıkları yağışla birlikte ülke genelinde azalacak. Batı kesimlerde ise mevsim normalleri altında seyredecek. Cuma gününden itibaren ise ülke genelinde kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan değerlendirmelere göre, hava sıcaklıkları ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde ise yer yer mevsim normalleri altında seyredecek.

 

UYARI YAPILDI

İç Anadolu Bölgesi’nde Kırıkkale dahil çeşitli bölgelerde sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. Türkiye, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışlı havanın etkisi altına girecek.  Özellikle kıyı Ege ve Marmara'da kuvvetli yağış görülecek. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Ankara ve Kırıkkale’de hafta başında 10-16 derece olan sıcaklık salı gününden itibaren düşmeye başlayacak ve 6 dereceye kadar düşecek. Kentte, Cuma gününden itibaren kar yağışı etkili olacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir