En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sıkıntılar var

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 2. Olağan kongresini büyük bir katılım ile gerçekleşti. 600 Delegenin oyunu alan mevcut Başkan Bülent Şükrü Altınışık...
Bu haber 1097 kere okunmuş. 26.07.2020 Pazar 23:40

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 2. Olağan kongresini büyük bir katılım ile gerçekleşti. 600 Delegenin oyunu alan mevcut Başkan Bülent Şükrü Altınışık tek liste halinde girdiği seçimi kazanarak güven tazeledi. Altınşık, "Siyasi konuşmaları her zaman yaparız. Bunlardan önce ülkenin ve Kırıkkale'nin çok büyük sıkıntıları var” dedi.

 

 

PARTİ KONGRESİ YAPILDI

Seçime geçilmeden önce Divan Başkanı ve üyeler seçildi. Divan Başkanlığına İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, üyeler ise Selahattin Güven, Yusuf İlhan, Yavuz Kuzucu, Abdullah Ateş seçildi. Kongreye katılım oldukça geniş oldu. Siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum örgüt başkanları, partiler ve vatandaşlar katıldı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik kongrede bir konuşma gerçekleştirdi. Çelik, " Kırıkkale'de sizlerle bir araya gelmek büyük bir onur. Kırıkkale'de ailemle birlikte 7 yıl yaşadım ve bu topraklara hizmet etti. Kırıkkale siyasetin iç Anadolu’nun başkentidir. Kırıkkale'de yükselen ışık bütün Türkiye'yi aydınlatır” dedi.

 

ÇELİK AÇIKLAMA YAPTI

Çelik açıklamasının devamında ise "Biz hiç bir zaman kimseye boyun eğmedik. Biz hiç bir zaman bir kişiyi benimsemedik. İYİ Partinin bir yolu vardır. Bizde o yolda yürüyoruz. Bizim liderimiz Meral hanıma yıldırmaya çalıştılar. Ama tutunamadılar. Biz CHP ile biz ittifak yaptık. Bu ittifak Türkiye'nin geleceğidir. AK Parti 2002-2007 yılları arasında milli değerlere önem vermeye çalışıyordur. Zamanla yedikçe yediler. Yedikçe kurdurdular. Milletin değerlerinden, İslam değerlerinden korttular. Kırıkkale'nin 171 köyü vardı. Tarım vardı, hayvancılık vardı şimdi ne kaldı elde hiç bir şey'' dedi.

 

BÜYÜK SIKINTILAR VAR

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise yaptığı konuşmasında "Büyük kongremize hepiniz hoş geldiniz. Siyasi konuşmaları her zaman yaparız. Bunlardan önce ülkenin ve Kırıkkale'nin çok büyük sıkıntıları var. Bunlar, emeklinin geçim sıkıntısı, en gün katledilen kadın cinayetleri ve TYT sıkıntısı bunların hepsi içimizde büyük bir sıkıntı” dedi. Altınışık, kongreye gelenlere teşekkür etti.

 

PARTİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Kongrede parti yönetimi belli oldu. Yönetimde şu isimler yer aldı: Bülent Şükrü Altınışık, Arap Osman Baran, Osman Keleş, Hakim Yağlı, Faik Bektur, Ömer Aksungar, Ender Kızıltan, Yusuf Atlı, Cahit Dinç, Betül Eroğlu, Kenan Altınışık, Bülent Gögem, Şevket Özsoy, Yusuf Göynük, Demircan Algül, İsmail Aydın, Seyfettin Can, Leyla Yetkin, Mahmut Özdemir, Mustafa Çayır, Cemali Doğan, Bora Tunç, Sevgi Ateş, Fatoş Bayın, Savaş Atıcı, Cengiz Üstüner, Yüksel Karalök, Cengiz Uysal, Tekin Delice, Bekir Erduran, Dilek Onur, Ebubekir Keskinli, Duman Bayık, Neşet Erman, Faruk Şahinli, Fehmi Güngör, İlyas Eliri, Mustafa Kadan.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir