En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sorunlar çözülüyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşların sorun ve taleplerini çözmek amacıyla saha çalışmalarını sürdürüyor. Önal, "Şehrimizin her alanında sorunları çözmek bizim en temel görevimizdir" dedi.
Bu haber 61 kere okunmuş. 04.07.2024 Perşembe 20:23

ZİYARETLERDE BULUNDU

Vatandaşların sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Selimözer Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Önal, "Altyapı ve üstyapı başta olmak üzere şehrimizin birçok noktasında ARGE çalışmalarımızı tamamladık. Alanında tecrübeli ekibimizle birlikte inşallah el ele vererek şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmenin mücadelesi içerisinde olacağız" dedi.

 

HATLAR YENİLENİYOR

Başkan Önal, “Selimözer Mahallesi'nde muhtarlığımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sorunları yerinde görüp çözümü için gerekli çalışmaları başlattık. Yuva Mezarlığı'ndaki su hatlarını bütünüyle yeniliyor, su motorlarının ve depoların bakımını tamamlıyoruz. Bu projeyle, mezarlık alanındaki su kesintilerini tamamen ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açacağız.

 

SU HATTI ÇALIŞMASI

Kırıkköy'de başlatmış olduğumuz yeni su hattı çalışmaları hızla devam etmektedir. Amacımız, bölgedeki su altyapısını güçlendirerek sizlere kesintisiz su hizmeti sunmaktır.

Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlıyoruz. Destekleriniz ve sabrınız için teşekkür ederim.”

 

PROBLEM SONA ERİYOR

Son olarak Kırıkkale Yeşil Vadi Su Birliği Arıtma Tesisimizde bulunan 1600 mm çapındaki MV2 hattında 7 yılı aşkın süredir devam eden arıza İSKİ ile Kırıkkale Belediyemizin ortaklaşa yürüttükleri çalışmayla giderilmiştir. Bu sayede tesisimizde uzun süredir devam eden enerji ve su israfının önüne büyük oranda geçiyoruz. Emeği geçen İSKİ ekiplerine ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kırıkkale'mizin en önemli sorunlarının başında gelen altyapı sorununun çözümü için yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir