En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Soylu denetime katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram trafiği ile ilgili bilgi almak, denetimlerde bulunmak ve seyir halindekilere hayırlı yolculuklar dilemek için Kırıkkale’ye geldi.
Bu haber 674 kere okunmuş. 09.08.2019 Cuma 23:39

KIRIKKALE’YE GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cuma akşamı Kırıkkale’deydi. Bakan Soylu, bayram trafiği ile ilgili bilgi almak, denetimlerde bulunmak ve seyir halindekilere hayırlı yolculuklar dilemek için Kırıkkale’ye geldi. Soylu’ya Kırıkkale ziyaretinde Vali Yunus Sezer, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz eşlik etti.

 

SOYLU DENETİMLERİ ANLATTI

Bakan Soylu, bazı noktalarda denetimlere katılarak görev yapan polislere moral verdi. Seyir halindeki sürücülere hayırlı yolculuklar dileyen Bakan Soylu, hız yapmamalarını, emniyet kemeri takmalarını ve yorgunluk hissettiklerinde de mutlaka dinlenmelerini istedi. Emniyet ekibine de kolaylıklar dileyen Bakan Soylu, trafiğin 24 saat denetlendiğine dikkat çekti. Denetimlerin hem yerden ve hem de havadan sürdüğü belirtildi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Bakan Soylu’nun ziyareti ile ilgili bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Şehrimize sürpriz bir ziyaret yaparak bizleri mutlu etti. Yenişehir’de trafik denetleme noktasından seyir halinde memleketlerine seyahat eden vatandaşların bayramını tebrik eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun temennilerini bizler de paylaşıyor, “Bayramın en güzel yanı sevdiklerimize kavuşmaktır, trafikte dikkat ve kurallara uyalım, sevdiklerimize sağlıkla kavuşalım” diyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir