En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Söz artık milletindir

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99’ncu yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Bu haber 113 kere okunmuş. 28.10.2022 Cuma 18:37

29 EKİM MESAJI

“Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün liderliğinde eşi benzeri olmayan bir kurtuluş mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetimizin 99’ncu yılını büyük bir gurur, mutluluk ve heyecanla kutluyoruz. Bugün, sözün millette olduğunun sonsuz imzası, Türk milletinin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğinin dünyaya ilanı niteliğindedir.

 

DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Cumhuriyet kolay kurulmamıştır elbette. Çağdaş ve demokratik bir yönetim biçimi olan Cumhuriyet ile birlikte ülkemize de yeni bir ufuk açılmış; bilim, eğitim, sanayi başta olmak üzere sayısız alanda kalkınma ve aydınlanma başlamıştır. Kadın erkek eşitliği, seçme ve seçilme hakkı, laik bir devlet anlayışı, hukukun üstünlüğü gibi kavramlarla tanışmıştır halkımız. İyi Parti olarak Cumhuriyeti daha ileriye taşıyacağımıza söz veriyoruz.

 

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Bu duygu ve düşüncelerle ilkelerinden asla şaşmayacağımız, eşsiz bir miras olarak aldığımız ve çocuklarımıza emanet edeceğimiz Cumhuriyet’imizin 99. yıldönümünü kutluyor; devrimleri ve dehası ile bize bu ufku açan büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimize rahmet diliyor, Cumhuriyet’in tesisi ve ilerlemesinde emeği bulunan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir