En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sporak inceleme yaptı

Spor Bilimleri Derneği’ne akreditasyon başvurusu kabul edilen Spor Bilimleri Fakültesi değerlendirme çalışmaları yapmak üzere Üniversiteye gelen SPORAK...
Bu haber 386 kere okunmuş. 08.04.2021 Perşembe 18:29

Spor Bilimleri Derneği’ne akreditasyon başvurusu kabul edilen Spor Bilimleri Fakültesi değerlendirme çalışmaları yapmak üzere Üniversiteye gelen SPORAK (Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu) Değerlendirme Komitesi, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti.

 

 

İNCELEME ÇALIŞMASI

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete SPORAK Değerlendirme Komitesi Üyeleri Doç. Dr. Hakan Sunay, Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, Doç. Dr. Taner Bozkuş ve Doktora Öğrencisi Sena Nur Doğusan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları  Dr. Öğr. Üyesi Murat Uygurtaş ve Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Orhan, Doç. Dr. Mehmet Öçalan katıldı.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Ziyaretin ardından Merkezi Derslikler binamızda Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Uygurtaş ve Öğretim Görevlisi Nuri Sofi, değerlendirme komitesine Üniversite ve Spor Bilimleri Fakültesini tanıtarak Üniversitede ve Spor Bilimleri Fakültesi yürütülen kalite çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Spor Bilimleri Fakültesi akademik personelinin de hazır bulunduğu bilgilendirme toplantısı sonrasında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, kalite komitesine Merkezi Derslikler binamızı ve Spor Bilimleri Fakültesi tahsis edilen dersliği gezdirdi.

 

GÖRÜŞME YAPILDI

Üniversite stadyumunda, spor merkezinde, spor salonlarında, yüzme havuzunda, açık hava spor sahalarında incelemelerde bulunan SPORAK Değerlendirme Komitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Kurulu, Fakülte Kalite Ekibi ve akademisyenler  ile kalite süreçlerinin yapılandırılması, kalite kültürünün oluşturulması, kalite politikası, kurumun işleyişi, programların tasarımı ve onayı, programların izlenmesi, ölçme-değerlendirme, öğrenme kaynakları ve erişilebilirlik, öğretim üyelerinin üst yönetim ile ilişkileri, kalite güvence sistemindeki rolleri, kendilerini geliştirme ve motivasyonlarını artırmaya yönelik belirlenen politikalar üzerine bir görüşme yaptılar.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir