En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Su hatları yenileniyor

Kırıkkale’yi perişan eden su patlaklarının önlenmesi amacıyla su hattı yenileme çalışmaları start aldı. Kırıkkale’nin iki mahallesinde su hattı borularının yenilenmesi başladı.
Bu haber 202 kere okunmuş. 30.06.2024 Pazar 18:49

NİHAYET YAPILIYOR

Kırıkkale’nin önemli alt yapı sorunları arasında yer alan su patlaklarının önlenmesine yönelik Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla su hattı yenileme çalışmaları start aldı. Kırıkkale’ye adını veren Kırıkköyü ile yine kentin en eski mahallelerinden biri olan Yuva mahallesinde su hatları yenilenecek. Belediye fen işlerine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Kırıkköyündeki ana şu şebekesi güçlendirilecek, Yuva mahallesi mezarlığına ise yeni borular ile su akışı sağlanacak.

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Kırıkköy'de başlatmış olduğumuz yeni su hattı çalışmaları hızla devam etmektedir. Amacımız, bölgedeki su altyapısını güçlendirerek sizlere kesintisiz su hizmeti sunmaktır. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

MEZARLIKTA ÇALIŞMA

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yuva Mezarlığı'ndaki su hatlarını yenileyerek, su motorlarının ve depoların bakımını tamamladıklarını duyurdu. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yuva Mezarlığı alanındaki su kesintilerini tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti. Başkan Önal, "Mezarlık alanındaki su altyapısını tamamen yeniliyoruz. Su motorlarının ve depoların bakımlarını tamamladık. Bu sayede mezarlıkta yaşanan su kesintilerini sona erdireceğiz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına açmayı planlıyoruz" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?