En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sulakyurt çıkarması

CHP Milletvekili adayı Avukat Ahmet Önal seçim çalışmalardı kapsamında Sulakyurt ilçesinde pazarcılarla görüştü. Alışveriş yapan vatandaşları dinledi. Pazar yerindeki bir kadın Ahmet Önal’ın kendisine afişteki Ahmet Önal’ı sordu. Önal’da “Afişteki yaramaz
Bu haber 1011 kere okunmuş. 03.06.2018 Pazar 14:31

ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI GELMİŞTİR

Ahmet Önal hem pazarcı esnafının hemide vatandaşın halinden şikayetçi olmasının izah edilir bir yanının olmadığını söyledi. Esnaflar satış yapamamaktan vatandaşta fiyatlardan şikayet etti. Önal artık değişim zamanının gelmiş olduğunu belirterek esnaf ve vatandaşlardan oy istedi. Pazar yerinde gittiği her tezgahta görüştüğü her vatandaştan bugünkü şartlar konusunda şikayetler alan Önal artık bu hükümetin gitmesi gerektiğini bir değişimin olması için bir kereye mahsus vatandaşların oylarına talip olduklarını söyledi.

 

ESNAFLARDA VATANDAŞTA ŞİKAYETÇİ

Dün sabahın erken saatlerinde berüaberinde diğer adaylar ve partililerle Sulakyurt ilçesine gelen CHP Milletvekili adayı Ahmet Önal ilçe Pazar yerindeki esnafları tek tek ziyaret etti. Özellikle köylü pazarındaki pazarcı kadınlardan yoğun ilgi gören Önal pazarcı kadınların süt, yoğurt ve peynir türü ürünlerinin para etmediği yönündeki şikayetleri karşısında CHP olarak çiftçi, üretici ve ev hanımları konusundaki projelerini anlattı.

 

BİR KEREYE MAHSUS BİZİ DENEYİN

CHP Milletvekili adayı Ahmet Önal esnaflardan ve vatandaşlardan değişim zamanının geldiğini bu nedenle bir kereye mahsus CHP’ye oy vermelerini istedi. Pazar yerindeki tüm esnafların tek tek elini sıkan vatandaşlarla yakından ilgilenen Ahmet Önal’a esnaf ve vatandaşlarda ilgısiz kalmadı. Görüymeler sırasında ilginç diyaloğlar da sık sık yaşandı. 105 yaşında olduğu söylenen bir kadın Önal ile fotoğraf çektirerek hayır dua ettiğini söyledi. CHP’ye oy vereceğini belirten yaşlı kadın artık bir değişim olması gerektiğini belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir