En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

SULAKYURT´A BİLDİK ELİ DEĞDİ

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren halka yönelik yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, baharın gelmesiyle birlikte cadde ve sokak güzelleştirme çalışmalarına hız kazandırdı. Başkan Bildik, çalışmalar kapsam
Bu haber 1142 kere okunmuş. 17.04.2018 Salı 15:17

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına daha da hız kazandıran Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçenin güzelleşmesi ve vatandaşlara yönelik en iyi hizmetlerin yapılması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye personelleriyle birlikte çalışmalarını sürdüren Bildik, baharın sembolü olan çiçekleri kendi elleriyle toprakla buluşturuyor. Hizmetlerin devam edeceğini belirten Bildik, “Vatandaşlarımız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

HİZMETLER HALKIMIZ İÇİN

Sulakyurt halkına verdikleri sözlerin hepsini gerçekleştirdiklerini ifade eden Bildik, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyor. İnşallah daha başarılı çalışmalara imza atacağız. İlçemizin güzelleşmesi, altyapı, konusunda ki eksikliklerimizi de gideriyoruz. Kilit parke, asfalt, kanalizasyon gibi çalışmalarımızda da önemli mesafeler kat ettik. Halkımız bize güvendikçe onlar için en iyi çalışmalarımızı sergilemeye devam edeceğiz. Yaptığımız bütün hizmetler onlar içindir” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir