En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Takım hazırlık yapıyor

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Geçen bu bir haftalık süreçte takım birbirini iyice tanıma fırsatı buldu.
Bu haber 63 kere okunmuş. 30.07.2024 Salı 19:39

KAMP YAPILIYOR

2024-2025 futbol sezonu hazırlıklarını 28 kişilik kadrosuyla Afyonkarahisar’da sürdüren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, kamp sürecinde geride bir haftayı bıraktı. Oyuncuların birbirini tanıma fırsatı bulduğu ve taktik idmanların yapıldığı kamp sürecinde, fiziksel idmanlarda yapılıyor. Teknik Direktör Ercümend Coşkundere’nin öğrencileri, kamp süreci boyunca aldıkları eğitimleri sahada yansıtmak için ellerinden gelen çaba ve gayreti gösteriyor.

 

HAZIRLIK MAÇI

Kırmızı lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Liginde mücadele eden İzmir temsilcisi Menemen Futbol Kulübü ile 3 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Afyonkarahisar’da hazırlık maçına çıkacak. Hazırlık maçı ve sezon için bütün hazırlıklarını yapan Kırıkkalegücü’nde hem futbolcuların hem de takım yönetiminin moralleri de oldukça yerinde. Sabah ve akşam olmak üzere iki saha idmanı yapan takım, geriye kalan diğer zamanlarda ise kondisyon ağırlıklı çalışıyor.

 

GÖZ DOLDURDULAR

Motivasyonun yüksek olduğu takım, şimdiden sergilediği birlik ve beraberlikle bütün taraftar camiasından takdir toplamaya başladı. Kulüp Başkanı Adnan Duman ve yönetimi de, oluşturduğu başarılı kadrolarla herkesin gönlünü kazandı. 13 Eylül’de sona erecek olan transfer yasağına kadar gerek görüldüğü takdirde başka spor kulüplerinde eksik olan mevkilere, Teknik Direktör Coşkundere’nin önderliğinde oyuncu transferleri yapılabilecek.

 

İDMANLAR ÇOK ÖNEMLİ

Takım içerisinde davranışlar, ısınma hareketleriyle başlayan ve alışma süreciyle devam eden idmanlar, diğer günlerde ise kondisyon, taktik çalışmalar, çift kale maçları ve hazırlık maçı gibi süreçle devam ediyor. Teknik Direktör Ercümend Coşkundere’nin öğrencileri, sezon başlamadan önce kampta büyük bir moral depoluyor. Sezon sonu ‘şampiyonluk’ parolasıyla birbirlerini destekleyen futbolcular, yeşil zeminde forma almak için birbirleriyle de kıyasıya bir mücadelenin içinde olacaklar.

 

ISINMA TURU OLACAK

Bir haftalık kamp sürecini geride bıraktıklarını ve hafta sonu hazırlık maçtı yapacaklarını dile getiren Coşkundere, şuanda her şeyin gayet iyi gittiğini dile getirdi. Menemen Futbol Kulübü ile oynayacakları hazırlık maçının güzel bir ısınma turu olacağına değinen Coşkundere, şuanda takım içerisinde güzel bir uyumun sağlandığını dile getirdi. Coşkundere, “Birinci etap kampımızın sonlarına doğru yaklaştık. Bu birinci etap kampı güzel şekilde tamamlayıp sezona diğer kamplarla birlikte en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımız yeteneklerini göstermeye başladılar. Gerçekten de hepsi birbirinden kaliteli ve değerli oyuncular. İnşallah formayı hak eden kişiye bu şansı vermek için bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK HEDEFİ

Kırıkkale’ye bu yıl şampiyonluğu yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Coşkundere, bu yolun sonunda şampiyonluk olduğunu ifade etti. Coşkundere, “Şampiyonluk için sahada bütün mücadelemizi sergileyeceğiz” şeklinde konuştu. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman, “İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Bütün şehrin desteği bizim yanımızda, bütün Kırıkkale bir bütün olarak bizleri destekliyor. Şuanda takımımız 28 kişilik bir kafile ile kamp sezonunu açtı. İnşallah daha da güzel kamplarla bu sezona çok iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir