En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tanıtım günleri başladı

19-22 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Kırıkkale Üniversitesi tanıtım günleri Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda başladı.
Bu haber 425 kere okunmuş. 22.07.2019 Pazartesi 11:39

ÖĞRENCİLER BEKLENİYOR

Aday öğrencilere üniversitemizin her bir akademik birimi kendi fakülte ve bölümlerini tanıtmaktadır. Tanıtım günlerimize üniversite tercihinde bulunacak bütün aday öğrenciler bekleniyor. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Geleceğin Türkiye’sinin Genç Mimarları, Uzun ve yorucu bir maratonun ardından, öğrenim hayatınıza ve geleceğinize yön verecek bir sınavı geride bırakarak yükseköğretiminizi sürdüreceğiniz üniversiteyi tercih etme aşamasına gelmiş bulunuyorsunuz. Öncelikle sizlerle birlikte eğitim yolculuğunuzun bu aşamasına kadar en büyük destekçileriniz olan aileleriniz ve öğretmenlerinizi tebrik ederim."

 

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE KATILIN

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, İyi bir üniversite eğitimi hepinizin hakkıdır. İlgi alanlarınız ve becerileriniz doğrultusunda en iyi tercihi yapacağınıza inanıyor ve bu konuda kaliteli bir öğretim kadrosuna ve fiziksel donanıma sahip üniversitelerden biri olarak sizleri Kırıkkale Üniversitesi ailesinin bir üyesi olmaya davet ediyorum. Üniversitemiz 27. yılını geride bırakırken yüksek nitelikli akademik programları ile sorun çözen, insani değerlere saygılı, bilgi üreten ve ürettiği bilgiyi hayata dönüştürerek toplumun yaşam boyu eğitim ve gelişme sürecine katkıda bulunan bireyler yetiştirmeyi, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmalar yapmayı, bölgenin ve ülkenin kalkınmasına yönelik ihtiyaçları ulusal ve uluslararası düzeyde karşılamayı gaye edinmiştir. Öğrenci odaklı bir üniversite olarak öğrencilerimizin mesleki temel bilgi, beceri ve değerleri ile fiziksel ve kişisel gelişimlerine büyük önem vermekteyiz."

 

ÜNİVERSİTE ARAŞTIRIN

 Prof. Dr. Ersan, Öğrencilerimiz, açık ve kapalı spor tesislerimizin yanı sıra, kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezimizde diledikleri zaman çeşitli spor aktiviteleri yapabilmektedir. Eğitim hayatınız süresince ilgi alanlarınıza yönelik öğrenci kulüplerine üye olarak sosyal faaliyetlerde yer almanızı ve etkinlikler düzenlemenizi destekliyoruz. Ayrıca Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, öğrencilerimizin doğru amaç ve hedefler belirleyerek kariyer yolunda güvenilir adımlar atmaları için gerekli rehberlik hizmetini sunmaktadır. Öğrencilerimiz, üniversitemizin aktif olarak desteklediği sosyal sorumluluk projeleri ve öğrenci kulüplerinin faaliyetleri aracılılığıyla kültürel ve sosyal becerileri gelişmiş, sosyal sorumluluk bilincine sahip bireyler olarak öğrenimlerini sürdürmektedir. Sizleri mezuniyet sonrası iş hayatına en iyi şekilde hazırlamak amacıyla girişimlerimiz ve projelerimiz devam etmektedir. Sektör ile üniversitemiz arasında işbirliği her geçen gün artmakta, öğrencilerimiz, öğrenimlerinin yanı sıra alanında üst düzey sektörlerde staj imkânına sahip olmakta, firmalar ile yapılan işbirliği projelerinde aktif olarak görev almakta, öğrencilerimize, üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren teknoparkta ve üniversitedeki birimlerde öğrenim süresince çalışma fırsatı sunulmaktadır. İş dünyası ile gelişen bu ilişkiler sonucunda öğrencilerimiz mezuniyet sonrasında daha geniş iş imkânlarına sahip olmaktadır."

 

HAYIRLI OLMASINI DİLERİM

Prof. Dr. Ersan, "Günümüzde kaderine boyun eğen değil, bölgesine ve dünyaya yön veren bir Türkiye var. Savunma sistemleri, tarımsal projeler, ulaşım alanında devrim niteliğinde yenilikler, yerli hızlı tren, dijital devrim, uydu fırlatma sistemi ve Akkuyu gibi önemli projelerin sadece konuşulmayıp uygulamaya geçildiği ülkemizde bilim yuvası Üniversitelere de önemli görevler düşmektedir. Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizi, dünyada yaşanan gelişmeleri takip eden, yorumlayan, geleceğin ihtiyaçlarını öngören ve bu ihtiyaçlara cevap veren donanımda, yerli ve milli duruşundan taviz vermeyen, sadece maddi kaygılarla hareket etmeyen nesiller olarak yetiştirmek Aziz Milletimiz karşısında boynumuzun borcu olacaktır. Eğitim, Araştırma ve Sosyal Sorumluluğu Bir Emanet Olarak Gören Üniversite Tercihleyin Üniversitemizin mensubu olduğunuzda her biriniz bizlere önce Allah’ın, sonra ailenizin emaneti olacaksınız. Sizler, milletimizin geleceğe güvenle bakabilmesini mümkün kılacak umut ışıklarısınız. Samimi bir şekilde her ihtiyacınızı karşılama gayreti içinde olacağımızı belirterek, vereceğiniz tercih kararının size, ailenize ve Ülkemiz adına hayırlı olmasını dilerim."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir