En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Taş ailesinden tebrik ziyareti

Yerel seçimde ilçede büyük bir gayretle seçim çalışmalarını yürüten Bahşılı İlçe Başkanı Güner Taş ve ailesi seçimin ardından Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve tebriklerini iletti.
Bu haber 774 kere okunmuş. 10.04.2019 Çarsamba 15:51

ÖZEL BİR ZİYARET OLDU

Bahşılı Belediyesi’nin önceki gün çok özel ziyaretleri vardı. Seçimi kazandıktan sonra tebrikleri kabul etmeye devam eden Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’i önceki gün Bahşılı İlçe Başkanı Güner Taş ve ailesi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ve tebriklerini ilettiler. Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette İlçe Başkanı Güner Taş, seçimi kazanmış olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını, seçimden sonra da Başkan Tekin’in söz verdiği gayret ile ilçede geleceğe yönelik büyük bir umut dalgası yayıldığını belirtti.

 

TEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten dolayı Taş ailesini teşekkürlerini ileten Başkan Tekin, “Zorlu bir seçim atmosferini hep birlikte yaşadık. Ben İlçe Başkanımız Güner Taş kardeşimize ve sizlere gösterdiğiniz ilgi ve destekten ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Söz verdiğimiz gibi ilçemizi birlikte yöneteceğiz ve yaşanabilir güzel bir yer haline getireceğiz. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Her zaman söylediğim gibi ilçemizi güzel günler bekliyor. Bunu hep birlikte yaşayacağız” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir