En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin istişare yaptı

31 Mart yerel yönetimler seçimleri doğrultusunda çalışmalarına başlayan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçe sakinleriyle istişarede bulunarak döneminde yapılan çalışmaları anlattı.
Bu haber 125 kere okunmuş. 26.01.2024 Cuma 18:36

BİR ARAYA GELDİLER

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin makamında ilçe halkı ile istişare toplantısı düzenledi. İlçenin sevilen simaları toplantıya iştirak ederek Başkan Tekin'i dinleyip istek ve önerilerini ilettiler. 2019 seçimlerinde Bahşılı'ya Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday gösterilen ve halkın teveccühü ile Başkan seçildiğini belirten Tekin, adaylık dönemi vaatlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yapılan istişare toplantısında Bahşılı için neler yapıldığının yanı sıra neler yapılacağından da bahseden Başkan Tekin halkın istek ve önerilerini de not alarak yeni dönem için yol haritasını da oluşturmaya başladı.

 

İLÇEDE NELER DEĞİŞTİ?

2019 Yerel seçimlerinden beri Bahşılı’da neler değiştiği hakkında Başkan Recep Zafer Tekin bilgi verdi. Başkan Tekin “Öncelikle Belediye borçları ile alakalı başarılı bir ödeme planı ve iyi bir mali yönetim sergiledi. 43 milyon borç ile devraldığı belediyenin borçlarını ödeyen ve ödemeye devam eden Başkan Tekin, personel maaşlarını da düzenli olarak ödedi. Daha önce içeride parası biriken ve ekonomik zorluk yaşayan personelde bu durumdan memnun.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR

TOKİ bölgesinde sadece 1 etap olarak düşünülüp yapılan altyapı ve kanalizasyon 2., 3. Ve 4. Etaplar yapılınca kaldırmadı ve kanalizasyon atıkları yollardan akıyor bina bodrum katlarında birikiyordu. Geldiğimiz ilk yıl bu sorunu çözdük. Sular akmıyordu, yeterli kaynak olmaması ve hatta altyapı eksikliği nedeniyle sık sık sular kesiliyor ve günlerce gelmiyordu. Kuyular açarak altyapı yenileyerek çözdük. Askıda bekleyen ve bir türlü yapılamayan çevre yolu projesi hızla hayata geçirildi ve şehir içi trafik rahatladı. Irmak kenarı kötü koku nedeniyle vatandaşları ve gelen misafirleri rahatsız ediyordu, ak şelale projesi ile su seviyesi yükseltilmesi ile bu sorun da çözdük” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir