En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’den eğitime destek

Bahşılı'daki hemşehrilerine daha iyi hizmet edebilmek için aday olan eğitimci kökenli Belediye Başkan Adayı Recep Zafer TEKİN çalışmalarına devam ediyor.
Bu haber 772 kere okunmuş. 13.02.2019 Çarsamba 09:54

HAZIRLIK KİTABI DAĞITTI

Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin b u çalışmaları kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilere ücretsiz materyal desteğinde bulundu. Tekin, ilçedeki okulları ziyaret ederek eğitimciler, öğretmen ve idarecilerle istişarede bulundu. Ortaokul öğrencilerine liselere hazırlık sınavı LGS için kaynak materyaller hediye etti. Okulların sorunlarını ve beklentini yerinde tespit etmeye çalışan Recep Zafer TEKİN, Üniversite Sınavı için uygulanan YKS'ye yönelik de TYT VE AYT HAZIRLIK Kitaplarını lise öğrencilerine hediye etti.

 

KENT KONSEYİ KURULACAK

Başkan Adayı Tekin faaliyet ve gezileri süresince yaptığı temaslarda eğitimcilere, eğitime ve öğrencilere desteğinin süreceğini belirtti. Ayrıca ilçenin sorunlarını tespit ve bu sorunların çözüm yollarını teklif için bir istişare kurulu oluşturacağını belirtti. Konuyla ilgili bilgi veren Tekin, “Okullarımızı ziyaret ederek onlara eğitim için destek olmaya çalıştık. Ayrıca ilçemizle ilgili sorunların çözümü için bilgi verdik.  "Şehir istişare meclisi" (kent konseyi) kuracağız. Bu konsey ve uygun zamanlarda toplanacak olan istişare kurulumuz, Bahşılımızın geçmişini bilen, bugününü değerlendirip geleceğine yön verecek saygın ve seçkin insanlarımızdan oluşacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir