En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’e destek ziyareti

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan A. Adayı Recep Zafer Tekin’in seçim bürosunu önceki gün önemli bir isim ziyaret etti.
Bu haber 2571 kere okunmuş. 03.01.2019 Perşembe 11:38

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan A. Adayı Recep Zafer Tekin’in seçim bürosunu önceki gün önemli bir isim ziyaret etti. Medyanın yakından tanıdığı Kırıkkaleli hemşehrimiz, aynı zamanda da Tekin’in yakın akrabası İkbal Gürpınar destek ziyaretinde bulundu.

 

 

GÜRPINAR ZİYARETİ

Bahşılı AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Recep Zafer Tekin’in seçim bürosuna ziyaretler devam ediyor. Tekin’in önceki gün özel ziyaretçileri vardı. Medyanın yakından tanıdığı, Kırıkkaleli hemşehrimiz ve aynı zamanda da Tekin’in yakın akrabası olan İkbal Gürpınar seçim bürosunu ziyaret etti. Beraberinde Bahşılı ve Kırıkkale eşraflarından, yılların eskitemediği esnaflardan babası Murtaza Dönmez’le birlikte akrabası Recep Zafer Tekin’in seçim bürosunu ziyaret eden İkbal Gürpınar, Tekin’e çıktığı bu anlamlı ve kutsal hizmet yolunda hem başarılar diledi ve hem de tebrik etti.

 

DESTEK ZİYARETİ

Keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette Gürpınar, “Çok değerli Recep kardeşimizi çıktığı bu anlamlı yolda tebrik etmek ve ona olan desteğimizi göstermek için ziyarette bulunmak istedik. Bahşılımız için çok güzel icraatlara ve hizmetlere imza atacağından hiç şüphemiz yok. İlçemiz ve değerli hemşehrilerimiz için umut dolu bir gelecek çok yakında başlayacak” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin ise “Bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü İkbal hanıma ve çok değerli büyüğümüz Murtaza dayımıza teşekkür ediyoruz. Bahşılımız ve kıymetli hemşehrilerimiz için çok güzel çalışmalarımız olacak inşallah” dedi.

 

GÜZEL PLANLARIMIZ VAR

Ziyarette Tekin, ilerisi için yaptığı planlamalar, projeler ve bazı çalışmalar konusunda da bilgiler verdi. Tekin, Bahşılı’yı çok kısa sürede Kırıkkale’nin ve bu bölgenin en gözde yerlerinden biri haline getirecek birbirinden önemli ve değerli projeler uygulayacaklarını söyledi. Bunun için sadece zamana ihtiyaçları olduğunun altını çizen Tekin, “İlçemiz için çok güzel planlamalarımız var. Bunları tek tek uygulayarak ilçemizi bu civarda en gözde yerlerden biri haline getireceğiz. Örneğin Irmak kenarı rekreasyon projelerini çizdirdik, seçim startıyla ile halkımızla paylaşacağız. Bunun için sadece zamana ihtiyacımız var ve o zamanı bekliyoruz” dedi. Öte yandan Tekin’i ilçenin tanınmış simalarından Nazım Ünal’da ziyaret etti ve kendisine başarılar diledi. Tekin’de ziyaretinden ötürü Ünal’a teşekkür etti. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir