En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’e destek ziyareti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can, AK Parti Bahşılı Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin’i seçim bürosunda ziyaret ettiler, büroda toplantı yaptılar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
Bu haber 873 kere okunmuş. 10.03.2019 Pazar 18:09

ZİYARETTE BULUNDULAR

AK Parti’nin Bahşılı ilçesindeki seçim çalışması renkli bir şekilde sürüyor. Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, renkli siması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tekin’e ilgi ve destek her geçen gün biraz daha artarken, seçim bürosunu ve Tekin’i önceki gün İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can ziyaret ettiler. Tekin’e destek ziyareti mini mitinge dönüştü. Dağdelen ve Can, seçim bürosunda toplantı yaptı, vatandaşlarla sohbet ederek onlara seçimin önemini anlatıp, Tekin’e destek istedi.

 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ziyaret ve toplantı konusunda Tekin’in seçim bürosundan açıklama yapıldı ve  “Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can, İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen, İlçe Başkanımız Sayın Güner Taş ve Ak Parti Belediye Başkanı Adayımız Sayın Recep Zafer Tekin birlikte toplantı yaptılar. Bugün de misafirlerimiz çok yoğundu. Zafere giden yolda durmak yok yola devam diyoruz” denildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir