En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Temsili asker oldular

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Mühimmat ve Garnizon Komutanlığı tarafından engelli vatandaşlar için and içme töreni gerçekleştirildi.
Bu haber 61 kere okunmuş. 17.05.2024 Cuma 20:27

ASKERİ TÖREN YAPILDI

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte çocuklarını üniforma içerisinde gören aileler gurur ve onuru bir arada yaşadı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Mühimmat ve Garnizon Komutanlığı tarafından engelli vatandaşlar için düzenlenen And İçme ve Terhis Töreni'ne katıldı. Bir günlük temsili askerliğin sevincini yaşayan engelli vatandaşlarımız, törende duygusal anlar yaşadılar. Sayın Vali Makas ve il protokol üyeleri, askerlerin heyecanına ortak olarak onları tebrik ettiler ve terhis belgelerini ve hediyelerini takdim ettiler.

 

GURUR VE ONURU YAŞADILAR

Tören geçişi ile devam eden programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından askerler yemin ederek vatan sevgilerini dile getirdiler. Program, toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi. Vali Makas ve protokol üyeleri, engelli askerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Engelli askerler, terhis belgelerini ve hediyelerini alırken duygusal anlar yaşadılar. Askerler, tören geçişi sırasında marşlar eşliğinde coşkuyla yürüdüler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir