En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tercih desteği

Kırıkkale Belediyesi, üniversite hayali kuran gençleri YKS tercih sürecinde yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda öğrencilere danışmanlık hizmeti sunacak.
Bu haber 57 kere okunmuş. 25.07.2024 Perşembe 19:58

DESTEK OLUNACAK

"Kariyer, doğru tercihlerle gelecek" sloganıyla yola çıkan belediye, 25 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında ücretsiz üniversite tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Kırıkkale Belediyesi Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan program, her gün saat 09.00-17.00 arasında gençlere kapılarını açacak. Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu hizmet, gençlerin en doğru tercihleri yapmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

 

TERCİH AÇIKLAMASI

Belediye, üniversite tercih döneminde öğrencilere yol göstermek ve en doğru tercihleri yapmalarını sağlamak için uzmanlarla iş birliği yapıyor. Program kapsamında öğrencilere, ilgi alanlarına ve yeteneklerine en uygun bölümleri seçmeleri konusunda rehberlik edilecek. Belediye Başkanı Ahmet Önal, "Gençlerimizin geleceği bizim için çok önemli. Onların doğru tercihler yaparak başarılı bir kariyer inşa etmelerini istiyoruz. Bu nedenle üniversite tercih sürecinde de yanlarında olmayı görev biliyoruz" dedi. Üniversite tercihi yapacak tüm gençler, Kırıkkale Belediyesi Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan bu programa davet edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir