En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tören krizi yaşandı

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, Yahşihan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde protokol ve tören krizi yaşandı.
Bu haber 274 kere okunmuş. 19.05.2022 Perşembe 19:52

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, Yahşihan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde protokol ve tören krizi yaşandı. Töreni saatinden önce başlatan ve devlet erkanını görmezden gelen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ölmez, büyük bir skandala imza attı.

 

TEPKİ GÖSTERİLDİ

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale ve ilçelerinde de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılı, düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Bu kutlamalara Yahşihan ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ise adeta gölge düşürdü.  Devlet erkanının yetkililerini beklemeden hızlı şekilde başlatılan çelenk koyma töreni ise tam bir rezaletin göstergesi oldu. Bu duruma sessiz kalamayan öğrenci velileri töreni düzenleyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ölmez’e büyük tepki gösterdi.

 

PROTOKOLDE YER YOK!

Çelenk koyma töreninden sonra bugünde protokol krizi yaşandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve yardımcılarının dahi isimleri oturma listesi protokolünde yer almazken, AK Parti İlçe Başkanı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanının isimlerinin yan yana yer alması da kafalara çeşitli soru işaretlerini beraberinde getirdi. Çelenk koyma töreninde olduğu gibi etkinliklerin erken başlaması talimatını veren Müdür Ölmez, burada da vatandaşların tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

 

VATANDAŞLARLA OTURDU

Protokol listesinde kendine yer ayrılmayan Türkyılmaz’da vatandaşların arasında töreni izledi. Türkyılmaz’ın bu davranışı ise çevrede bulunan öğrenci velilerinden büyük alkış ve takdir topladı. Törenin ardından dereceye giren öğrencilere verilen ödül takdiminde de Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz çağırılmadı. Müdür Ölmez’in bu durumu da büyük tepki topladı. Bu duruma daha fazla kayıtsız kalamayan Tükyılmaz ve ekibi, etkinliği düzenleyene tepki amacıyla tören alanını terk etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir