En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TSO’yu ziyaret etti

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) II. Değerlendirme Toplantısı Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan başkanlığında yapıldı.
Bu haber 421 kere okunmuş. 27.06.2019 Perşembe 17:59

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) II. Değerlendirme Toplantısı Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan başkanlığında yapıldı. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Recep Çalın, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, KÜSİ Sanayi ve Akademik Kurul üyeleri katıldı.

 

ÜNİVERSİTEMİZ DE KAZANACAKTIR

Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Üniversite ile sektörü bir araya getirip sektörün ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapacağız. İlimizdeki sanayicilerimiz, ticaret erbabımızla birlikte çalışıp, katma değeri yüksek ürünler üretmeye yönelik neler yapabileceğimize bakacağız. Üniversite olarak şehrimizin, sanayicimizin emrindeyiz. Biz bu işi bir görev sorumluluğu içinde yaparsak sadece sektör değil memleketimiz ve üniversitemiz de kazanacaktır” dedi.

 

KURUL ÜYELERİNE BİLGİ VERDİ

2019 yılında yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında sunum yapan KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Recep Çalın, KÜSİ kapsamında imzalanan ve imzalanacak olan işbirliği protokolleri, AR-GE ve Tasarım Merkezi kurulma faaliyetleri, mentörlük faaliyetleri, girişimcilik faaliyetleri, enstitüler kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve firma ziyaretleri hakkında kurul üyelerine bilgi verdi. Sunumun ardından kurul üyeleri, yürütülen faaliyetler ve sanayicilerin karşılaştıkları problemlerin  çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundu. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ın KÜSİ’ye, tecrübeleriyle önemli katkı sağladığını belirterek Rektörümüze ve KÜSİ’ye  katkı sağlayanlara teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir