En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

TTB kapatılmalı

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, Son günlerde oldukça tepki çeken Chp Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Türk Tabipler Birliği...
Bu haber 117 kere okunmuş. 25.10.2022 Salı 19:54

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir, Son günlerde oldukça tepki çeken Chp Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Türk Tabipler Birliği Odasının yaptığı söylemlere bir mesaj yayınlayarak sert bir tepki gösterdi.

 

AÇIKLAMA YAPTI

Özdemir; “En son söyleyeceğimizi basta söyleyelim ki, kimse ne demek istedi, kime dedi, niye dedi gibi şeylerle kendini oyalamasın. Sezgin Tanrıkulu denen sözde milletvekilinin Türkiye Cumhuriyeti devleti ve onun göz bebeği kurumları ve tüm değerleri ile sorunu var nokta. Hatta sorun da demeyelim,  bizi biz yapan tüm gelenekgörenek ve adetlerimize ve dahi ismimize savaş açmış durumda. Geçmişte iç işleri Bakanlığımızla ilgili polisimizi, Özel Harekatçılarımızı türlü sözlerle tahrik etmiş, onlara pkk’nin, kandilin dili ile olmadık iftiraları atmıştı.  Mete Han'dan günümüze değin yıkılan, tekrar tekrar küllerinden doğarak kurulup, 5000 yıldır varlığını sürdüren Türk devletlerinin hiç birisi aman dilemiş hiç bir düşmana kılıç kaldırmamış, fiske vurmamıştır.  Ana kucağından üstün bilip peygamber ocağı saydığımız şanlı ordumuzun şanlı komutanlarından Alp Arslan, Anadolu kapılarını Türklere açarken kendinden kat be kat üstün Bizans ordularına hile yapmamış,  Fatih Sultan Mehmet Han olmaz denileni oldurup gemileri karadan yürüterek İstanbul’u almıştır. Kurtuluş savaşının o zorlu, yokluk,  yoksulluk günlerin de, geçtiği bir bağdan üzüm koparan Mehmetçik elinde avucunda ne varsa amcanın dibine bırakmış, bağ sahibinden helallik istemiştir” dedi.

 

BEKA SORUNU VAR

Özdemir, “Yahudi bir tüccardan aldığı araba lastiğinin parasını savaştan sonra ödemek üzere şahsi senedini veren subaydan, erkekleri savaşta ölmüş düşmanın ailesine sahip çıkan erine kadar destanlaşan bir orduya sahiptir Türk milleti. Sadece bizim değil, düşman bellediğimiz milletlerin Tarihinde bile bırakın ithamı,  ordumuz hakkında en ufak bir şaibeye ya da şüpheye, yer verilmemiştir tarih boyunca. MHP genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de durumu tespit edip aylar önce işaret ettiği gibi bizce de Türk Tabipler birliği kapatılmalı, yöneticileri hakkında ordumuza attığı iftiradan dolayı yasal işlem başlatılmalıdır.  En başta da söylediğimiz gibi CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na gelince; tekrar ediyorum, onun Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığı, birliği, dirliği ve bekası ile ilgili bir sorunu olduğu gün gibi ortadadır.

 

BU BÖYLE BİLİNE

Bu zevat Siyaset sahnesine çıktığı günden beri Türkiye cumhuriyetinin göz bebeği olan tüm kurumları yıpratmak, dağıtmak veya yok etmek için elinden, dilinden, hacminden gelen her türlü münafıklığı artırarak,  adeta, bu konuda Kandilde ki bölücü şerefsizlerle yarışarak devam ettirmektedir. CHP genel merkezi bu adam hakkında ne yapar ne gibi bir işlem başlatır ya da aynı düşünce ile bu iftirayı destekler mi bilmiyorum ama bardağı taşıran bu son damla ile şimdiden milletin kalbinde parti olarak yargılandılar ve ilelebet oraya da gömüldüler. Başta Sezgin Tanrıkulu ve Chp üst yönetimi bilmelidir ki,  Türk milleti güçlüdür, Gücünü milletinden ve milletinin vicdanından, merhametinden ve tarihinden almaktadır. Bu millet Bu günleri de atlatacak dosta güven verirken düşmanı hırsından çatlatarak varlığına devam edecektir. Böyle biline” ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir