En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Türkyılmaz’a katılım

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosunda Pazar günleri miting havasında gerçekleşen programlar yoğun katılımlarla devam ediyor.
Bu haber 50 kere okunmuş. 04.03.2024 Pazartesi 19:12

BÜYÜK KATILIM SAĞLANDI

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosunda Pazar günleri miting havasında gerçekleşen programlar yoğun katılımlarla devam ediyor. Türkyılmaz’ın seçim bürosunu bu hafta TSO Disiplin Kurulu Başkanı Metin Karakuş, Mimarlar Odası Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, TSO Disiplin Kurulu Üyesi Sayın İsa Yeşilyurt, İş Adamı Abdurrahman Erdoğan ve Alevi Bektaşi Dedeleri katılarak desteğini açıkladı.

 

MİTİNG GİBİ OLDU

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosu dolup taşıyor. Pazar günleri seçim bürosunda mitingler yapan Türkyılmaz’ı sevenleri yalnız bırakmıyor. MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu konuşmasında, “Sevgili hemşehrilerim, her hafta sonu görülmeyen bir kalabalık görüyorum. Ne demiş Atatürk Vatan toprağı kutsaldır kaderine terk edilemez. Bizler her zaman burayız. Gitmeye de niyetimiz yok.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Neşet babanın dediği gibi buraya gelen ayaklarınızın altındaki türaba kurban olayım. Bizlere destek vermeye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanımız Sayın Murat Abalı’ya, Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Oğuzhan Akpınar’a, Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Metin Karakuş’a, Kırıkkale Mimarlar Odası Başkanı Sayın İsmail Oğuz Karakuş’a, Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Sayın İsa Yeşilyurt’a, İş Adamı Sayın Abdurrahman Erdoğan’a, Sayın Alevi Bektaşi Dedelerimize, Türkiye Anıtlar Derneği Hasandede Şube Başkanı Sayın İlhan Demirhan’a, Meclis Üyelerimize ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi.

 

ABALI AÇIKLAMA YAPTI

MHP İl Başkanı Murat Abalı yapmış olduğu konuşmasında, “Yahşihan’ın yiğit evlatları hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu kadar kalabalığı burada görmek çok güzel bir şey. Siyasete ilk başladığım andaki heyecanı, ayaklarımın titrediğini bugün bir daha hissetmek ve bunu sizin sayenizde olduğunu bilmek çok güzel bir duygu. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki bizimlesiniz. Bizler her zaman doğrunun yanında olduk. Kıymetli dava arkadaşlarımız bizler her zaman iyinin, güzelliğinin ve doğrunun yanında olduk. Bizler iş yapanın yanında olduk. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla Osman Türkyılmaz’ın son kez kıymetini bilsin ve seçtirsin diyorum. Yahşihan her zaman ilk sıralarda yer alarak bizleri her zaman onurlandırdı gururlandırdı. MHP’nin 55. Yılında Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin de selam ve saygılarını hürmetlerini iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

 

SERT AÇIKLAMALAR

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar yapmış olduğu konuşmasında, “Biz öyle bir harekâtın mensubuyuz ki liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin şöyle bir sözü var ‘Ömrümü verdiğim bu davamı dünyada hiçbir menfaate değişmedim’ diyor. Bizde onun evlatları olarak ömrümü vereceğimiz davamızı hiçbir menfaate değişmeyeceği ve 3 hilali Yahşihan’ın her yerine dikeceğiz. Allah hiçbirinizin yokluğunu göstermesin inşallah. Şunu biliyoruz arkadaşlar, eşek ölür semeri kalır, yiğit ölür eseri kalır. Bizim yiğidimizin eserleri ortada. Bundan sonrada devam edecek inşallah. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.

 

BU YOLDA YANINDAYIZ

Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Yahşihan Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Metin Karakuş yapmış olduğu konuşmasında, “1956’da belediye, 1990 yılında da ilçe olan Yahşihan’a pek çok belediye başkanı hizmet verdi. Bizde bu süre içerisin de yolumuza devam ettik hiçbir kırgınlığımız, sıkıntımız olmadı. Ama Osman Türkyılmaz’ı tercih etmemizin sebebi nefsi değil şehrin kazanımları içindi. Bu yüzden Osman Türkyılmaz dedik. Çıktığı bu yolda yanındayız. Allah yar ve yardımcısı olsun.

 

PROJE AÇIKLAMASI

Kırıkkale Mimarlar Odası Başkanı İsmail Oğuz Karakuş yapmış olduğu konuşmasında, “Biz Osman başkanı çok sevdik. Kıymetli babam Metin Karakuş’un da ifade ettiği gibi Osman Başkana destek için buradayız. Hayırlara vesile olur inşallah. Sloganımız yine yeni yeniden. Osman Başkanın yüreğindeki fırtına dinmemiş. Bunu fırsat bilerek bu gemiyi yine yeni yeniden bu dönemde limana yerleştirmeye hazır mıyız? Kıymetli dostlarım her şeyden önce bir mimar kardeşiniz olarak geldiği ilk yılda altyapıyı bitirip hem de 175 projeyi yapmak her yiğidin harcı değildir. O yüzden hak edene hakkını vermek için buradayız.” İfadelerini kullandı.

 

VARLIĞIMIZ DAİM OLSUN

Türkiye Anıtlar Derneği Hasandede Şube Başkanı İlhan Demirhan yapmış olduğu konuşmasında, “Bizler Hasandede ve Haydar Sultan’dan Osman başkanımızın terazisini dümdüz tutuğu için yanında manevi destek için geldik. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Her zaman destekçisi olacağımı söylüyoruz. Kendisini sizlere emanet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

PLAKET VERİLDİ

Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İş insanı İsa Yeşilyurt yapmış olduğu konuşmasında, “Kıymetli başkanımıza çıktığı yolda başarılar diliyorum ve her zaman destekçisi olduğumu belirtmek istiyorum. Birliğimiz daim olsun.” İfadelerini kullandı. İş insanı Abdurrahman Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında, “ Değerli Yahşihanlılar öyle kıymetli bir başkana sahipsiniz ki 5 yılda Kırıkkale’yi unutturdu. Yahşihan’dan Türkiye’ye adından bahsettirdi. Varlığınız daim olsun. Başkanımıza sahip çıkalım daha yapılacak çok işimiz var. Biz her zaman yanındayız. Saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı. Programın sonunda görev yapmış meclis üyelerine plaket verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir