En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Uçurtma şenliği yapıldı

Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı İlkokulu Okul Temsilcisi Nehir Bade Özdiyar´ın girişimleriyle düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi, büyükler çocukluk günlerine döndü, Yahşihan semaları renk cümbüşüne büründü.
Bu haber 868 kere okunmuş. 22.05.2018 Salı 14:38

ŞENLİK YAPILDI

ACWA Enerji´nin katkılarıyla ve Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı İlkokulu Okul Temsilcisi Nehir Bade Özdiyar´ın girişimleriyle düzenlenen uçurtma şenliği Cumartesi günü güneşli bir havada gerçekleştirilirken, şenliğe Yahşihan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Duran Arslan, Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz, Okul Müdürü Metin Aydın ve Müdür Yardımcısı Metin Erbay da katıldılar.Yaklaşık 300 çocuğun aileleriyle birlikte katıldığı şenlikte, 7´den 70´e birçok kişi uçurtmalarıyla gökyüzünde görsel şölen yarattı. Çocukların büyük heyecan yaşadığı şenlikte uçurtma yarışması yapıldı. Kendisinin öncülüğünde hazırlanan şenliğe gösterilen ilgiden mutluluk duyduğunu belirten Okul Temsilcisi Nehir Bade Özdiyar, amaçlarının anne ve babaların çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

 

BİLGİSAYARDAN UZAK KALIN

Yapılan etkinlikte çocukların son derece mutlu olduğunu dile getiren Nehir Bade Özdiyar´ın velisi Nihat Özdiyar, "Yahşihan´ın en güzel esen tepesinde kızımın fikri olan bu şenliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Çocuklarımızın, ailelerinin ve 7´den 70´e tüm vatandaşlarımızın katılarak bu güzel etkinliği şenlendirmesi bizleri son derece mutlu etti. Gökyüzünün renklere boyandığı bu şenliğimizi ilerleyen yıllarda daha da kapsamlı bir şekilde sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.Şölene katılan Osman Türkyılmaz da, baharın müjdecisi Hıdrelleze rastlayan bu güzel şöleni hazırlayan okul yönetimine ve bu şölene öncülük eden Nehir Bade Özdiyar´a teşekkür ederek, "Çocukluğumuzdaki geleneklerin bugün de bizzat çocuklarımızın öncülüğüyle yaşatılıyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu tür şölenlerin bizzat Yahşihan Belediyesi tarafından organize edilmesi en büyük temennimiz. Bu şenliğin belki de en güzel yanı bir gün de olsa çocuklarımızın cep telefonu ve bilgisayardan uzak bir gün yaşamalarıdır" diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir