En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ulusoy'dan flaş açıklama

Kırıkkale Belediyesi’nde 15 yıl başarılı bir şekilde Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, ani bir kararla görevden alınan Harun Ulusoy, sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklamada bulundu.
Bu haber 545 kere okunmuş. 17.07.2019 Çarsamba 10:22

NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın kararı ile Belediye’de 15 yıldır Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Harun Ulusoy görevden alındı. Bu ani gelişme kamuoyunda büyük yankı yaptı. Başkan Yardımcısı Ulusoy, 15 yıl başarı ile görev yürütürken, son bir yıldır da Kırıkkalespor’da başarılı bir yükselişe imza attı. Ayrıca, Kırıkkale Belediyesi için de başkan aday adayı oldu. İşte bu gelişmeler nedeniyle Mehmet Saygılı’nın Ulusoy’u daha ileri gitmemesi için görevden aldığı konuşuluyor. Aslında kamuoyunda da durumun tam da böyle olduğu biliniyor.

 

BÜYÜK İLGİ ÇEKTİ

Başkan Yardımcısı Ulusoy görevden alınırken, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Ulusoy’un özellikle “ucuz hesap yapanlar” ve “kişisel hırs ve heveslerle şahsıma yönelik olarak alınan” karar ifadesi paylaşım ve beğeni rekoru kırdı. Mesajın altına bir çok kişinin olumlu yorumlarda bulunduğu gözlenirken, bir çok kişi de mesajı paylaştı ve Belediye yönetimine tepki gösterdi. 

 

ULUSOY’UN AÇIKLAMASI

İşte o açıklama: Sevgili dostlarım, hemşehrilerim;

Bildiğiniz gibi yaklaşık 15 yıldır Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydim. 10 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Belediye Başkanımızın kararıyla görevimden alındım. Geride bıraktığımız 15 yıl boyunca kimseyi ayırt etmeden tüm hemşehrilerimize ve şehrimize elimden geldiğince hizmet ettim. Makam odamın kapısını toplantı ve özel görüşme haricinde herkese açık tuttum. Keskinli bir hemşehriniz olarak Kırıkkalemiz'in her bölgesinden vatandaşlarımıza ayrım yapmadan eşit bir şekilde elimden ne geliyorsa yardımcı olmaya çalıştım. Elimden bir şey gelmediği zamanlarda ise çay, kahve ikram ederek sıkıntılarını dinledim.

Bugün itibariyle geldiğimiz noktada aynı partiye, aynı davaya hizmet ettiğimiz halde kişisel hırs ve hevesler nedeniyle şahsıma karşı alınan kararlara saygı duymak durumundayız. Görevden alındığım makam devletin makamı, iş devletin işi, hizmet milletin hizmetidir. 3-5 kişinin davamıza zarar verecek ucuz hesaplar nedeniyle ortaya koydukları davranışlar bizleri ne milletimize, ne devletimize ne de inandığımız davamıza küstüremez. Hayatımda çiftçilik, çobanlık, garsonluk, son 15 yılı yönetici olmak üzere 30 yıl da memurluk yaptım. Yaptığım hiçbir işten gocunmadığım gibi büyüklük de taslamadım ve kibirden uzak durdum. Nereden geldiğimi de nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum.

Bundan sonraki süreçte daha çok çalışarak gücümüz yettiğince devletimize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Olanda hayır vardır’ diyerek sabredeceğiz. İnanıyorum ki bu süreci başarıyla atlatarak bana güvenen ve inanan hemşehrilerimizle yolumuza güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Asla halkımıza hizmet davasından vazgeçmeyeceğiz. Hizmete tekrar başladığımız zaman da insanları kırmak, ayrıştırmak yerine birlikte nasıl daha iyi işler yaparız, liyakat sahiplerinden nasıl faydalanırız onun gayreti içerisinde olacağız.

Görevden alındıktan sonra arayan, mesaj atan, desteğini her zaman hissettiren tüm dost ve hemşehrilerime teşekkür eder, saygılar sunarım.

Allah’a emanet olun.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir