En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Umut için geliyoruz

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Yakup Haydar Gülçimen, “Bahşılı’nın her alanda gelişmesi için elimizden geleni yapacağız....
Bu haber 51 kere okunmuş. 18.03.2024 Pazartesi 19:45

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Yakup Haydar Gülçimen, “Bahşılı’nın her alanda gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Bizler sorunu çözülmüş bir ilçe olmak için Bahşılı’ya umut olmaya geliyoruz” dedi.

 

 

ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Yakup Haydar Gülçimen, seçim çalışmaları kapsamında basın ve ilçe sakinleri ile sık sık bir araya geliyor. Seçime sayılı günler kaldığını dile getiren Gülçimen, Bahşılı’nın turizm, sanayi ve diğer bütün ekonomik yatırım alanda sahayı genişleteceklerini dile getirdi. Bahşılı’da herkese kapılarının açık olduğunu vurgulayan Gülçimen, “Bizler Bahşılı için hoş seda bırakmaya geliyoruz. Bahşılı’da ilkleri yapan olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Bahşılı’da AK Parti’nin yüksek bir oy alması amacıyla mücadele ettiklerini vurgulayan Gülçimen, “Halkımız bizi başkanlık görevine layık görürse ne gülü kıracağız ne de bülbülü küstüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Bahşılı’nın daha iyi şekilde gelişmesi ve daha büyük yatırımları alması amacıyla gece gündüz demeden çalışacağız. Bahşılı’nın her alanda yatırım alması noktasındaki çalışmalarımızı tamamladık. İlçemizi sabit bir yatırımla obezite yapmayacağız. İlçeye hep aynı sektörü götürürsek ekonomik bir sorunda ilçede ciddi derecede sorunlar oluşturabilir. Onun için hizmet sektöründe özellikle ilçemizi turizm statüsüne sokmaya çalışacağız.

 

EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Bizler annelere umut olmaya, çocukların hayali olmaya, babaların onuru olmaya geliyoruz. Halkımızla devletimiz arasında köprü olmaya Bahşılı’ya umut olmaya geliyoruz. Bizden önce ilçemize emek veren hizmet veren herkese sonsuz teşekkür ederim. İlçemizde yeni bir heyecan yeni bir sinerji oluşturacağız. Bu süreçte projelerimizle halkımızdan destek istiyoruz. Geçmişte olduğu gibi her zaman sahadayız ve halkımızın yanındayız. Halkımız bizlere o koltuğu emanet ettiğinde emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir