En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali Makas Külliye’de

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) doğum günü olan Mevlit Kandili'nde İslami Değerler Külliyesi'nde düzenlenen programa katıldı.
Bu haber 21 kere okunmuş. 16.09.2024 Pazartesi 20:16

VALİ MEVLİDE KATILDI

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) doğum günü olan Mevlit Kandili'nde İslami Değerler Külliyesi'nde düzenlenen özel programa katıldı. Kandil gecesi, Peygamberimizin dünyaya teşrifinin yıl dönümünde, Kırıkkale'de manevi bir atmosferde geçti. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif okunması ve dualarla gerçekleştirildi. Katılımcılar, bu kutsal gecede hem ruhsal bir huzur yaşadı hem de topluca ibadet etmenin coşkusunu paylaştı. Vali Makas, gecenin anlam ve önemine dair bir konuşma yaparak, vatandaşların Mevlit Kandili'ni tebrik etti ve onlara barış, huzur ve sağlık dileklerinde bulundu.

 

KUTSAL EMANETLER ZİYARETİ

Programın ardından, Vali Makas, İslami Değerler Külliyesi'nde bulunan kutsal emanetlerin sergilendiği bölgeyi ziyaret etti. Sergide, İslam tarihinin önemli objeleri ve kutsal emanetler hakkında bilgi aldı. Bu ziyaret, Vali'nin manevi değerlere olan bağlılığını ve bu tür özel günlerin önemini vurguladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir