En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali mesaj yayınladı

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 19 Mayıs 1919´da Samsun´da, devletimizin...
Bu haber 198 kere okunmuş. 18.05.2022 Çarsamba 18:53

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 19 Mayıs 1919´da Samsun´da, devletimizin, bağımsız Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin tesisi için başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve milli mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır” dedi.

 

 

VALİ MESAJ YAYINLADI

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Kurtuluş Savaşı´nı başlatmak üzere Samsun´a gidişinin 103. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutladığımızı söyledi. Tekbıyıkoğlu mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 19 Mayıs 1919´da Samsun´da, devletimizin, bağımsız Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin tesisi için başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve milli mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. Bugünün, gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de gençlerimize verilen önemin ve değerin bir göstergesidir.  Şüphesiz, toplumları ayakta tutan en önemli unsurlardan birisi de gelişmenin itici gücü olan ve geleceğin mimarları kabul edilen genç nesiller olmuştur.

 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Genç kuşakların yetişmesine büyük önem veren milletler daima ileriye gitmiş ve geleceğe umutla bakmışlardır. Gençliğimizin her bakımdan iyi yetiştirilmesi, spora yönlendirilmesi, kafa ve beden sağlığı ile kötü alışkanlıklardan uzak durulması açısından büyük önem arz etmektedir. Kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, çalışkan, üretken ve sporu seven genç nesiller yetiştirmek hepimizin toplumsal sorumluluğu ve görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir