En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali mevlide katıldı

Kırıkkale Valisi Dr. M.İlker Haktankaçmaz, Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hulusi Kuzucu için düzenlenen Mevlit ve yemek programına katıldı.
Bu haber 807 kere okunmuş. 25.09.2018 Salı 11:19

BU MÜCADELE BAYRAK İÇİN

Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığında görevli iken, kırsalda yürütülen operasyonlar sırasında, PKK’lı teröristlerin daha önce araziye döşedikleri mayının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Kuzucu’nun, Yenimahalle’de ki baba ocağında düzenlenen programa katılan Vali Haktankaçmaz, “ Bu milletin kahraman evlatları, bu ülke için, bu bayrak için verdikleri mücadelede; Rabbim birisine şahadeti nasip ediyor, diğeri de aynı duyguyla gerekirse canını feda etmek üzere o mücadelenin içerisinde ama ona da gaziliği nasip ediyor.” Dedi.

 

KUR'AN OKUNDU

Bu vatan için, bu millet için bazı uzuvlarını kaybeden Gazilerimizin yaşadıkları tüm o sıkıntılara rağmen, hâlâ millete hizmet etmek adına sporda, sanatta ve daha birçok dalda türlü başarılara imza attıklarını ifade eden Vali Haktankaçmaz, bunun en son örneğinin de Türkiye’ye Dünya Şampiyonluğunu getiren Ampute Futbol Milli Takımının başarısı olduğunu söyledi. Yemek ikramının ardından tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Mevlit programına Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Garnizon Komutan Vekili Bk.Yrb.Ünal Gençoğlu, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Aile  Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ataman Sümer, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir