En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali sürpriz yaptı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, sosyal medya üzerinden kendisini evlerine davet eden engelli kardeşler Ekrem Can ve Alperhan Özçelik’i kırmayarak eşi Canan Sezer Hanımefendi ile evlerinde ziyaret etti.
Bu haber 382 kere okunmuş. 23.07.2019 Salı 08:52

VALİ SÜRPRİZ YAPTI

Osmangazi Mahallesinde ikamet eden Özçelik ailesi, ziyareti memnuniyetle karşıladı. Baba Yunus Özçelik; “Çocuklarımın sosyal medya üzerinden yaptıkları daveti duyan Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. Kendileri zahmet edip geldiler. Çok mutlu olduk”  dedi. Ekrem Can (26) ve Alperen Özçelik (21) kardeşler ile yakından ilgilenen ve aile ile bir süre sohbet eden Vali Sezer, evde engelli yakınlarına baktığı için evlerinden ayrılamayan kişilere soluk aldıracak, engellilerimizi ve engelli yakınlarımızı farklı bir ortamda buluşturacak “ Sıcak Yuvam “ projesinde son aşamaya gelindiğini, ailelerimizin engellilerini gün içerisinde bu merkeze bırakabileceklerini söyledi.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Anne Fatma Özçelik ise, davetlerini kırmayarak çocuklarını sevindiren Vali Sezer ve eşi Hanımefendiye teşekkür ederek “ Sıcak Yuvam projesi, engelli çocuklarını bırakacakları yer ve yakınları olmayan, bu nedenle de evlerinden ayrılamayan ailelere rahat bir soluk aldıracaktır. Bu projeyi düşünen başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Allah razı olsun “ dedi. Ziyarette Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Abdurrahman Salar’da hazır bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir