En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile Kırıkkale Valiliğine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Bülent Tekbıyıkoğlu atandı.
Bu haber 313 kere okunmuş. 03.10.2021 Pazar 15:25

ATAMASI YAPILDI

Atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlandı. AFAD Başkanlığına atanan Yunus Sezer’in ardından boş kalan Kırıkkale Valiliğine, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 4’üncü maddeleri gereğince; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Bülent Tekbıyıkoğlu atandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yunus Sezer’in AFAD Başkanı olması ile Kırıkkale Valiliğine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Tekbıyıkoğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Beni Kırıkkale Valiliği görevine layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya şükranlarımı arz ediyorum. Allah alnımızı yaptığımız işte ak etsin, El(devlete)e, Gün(millete)e rezil etmesin.’ ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir