En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Valilik emanet edildi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Bu haber 28 kere okunmuş. 22.04.2024 Pazartesi 18:13

TÖREN YAPILDI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da makam koltukları çocuklara devredildi. Vali Makas, makam koltuğunu sırasıyla Lal Saran Anaokulu öğrencileri Eylül Yıldız ve Kaan Dinç'e devretti. Vali Makas, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gelecek neslimiz olan bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu anlamlı günü bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Vali Makas, “Bugün burada aramızda bulunan minik dostlarımızın, vatanımıza ve milletimize hayırlı bireyler olarak yetişmelerini diliyorum” dedi. Vali Makas'ın konuşmasının ardından çocuklar için hazırlanan çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklerde çocuklar, şiirler okudu, şarkılar söyledi ve oyunlar oynadı. Vali Makas ve beraberindekiler, çocuklara hediyeler de dağıttı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırıkkale'de coşkuyla kutlandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir