En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Valilik'ten önemli uyarı

Kırıkkale Valiliği, vatandaşların duygularını istismar ederek onları dolandırmaya çalışan kişi veya kişilere karşın uyarı yaptı. Bu konuda vatandaşların daha dikkatli olması ve bu gibi durumlara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.
Bu haber 332 kere okunmuş. 01.06.2021 Salı 19:31

VATANDAŞA UYARI

Bir yandan Koronavirüs ile mücadele ederken diğer bir yandan da vatandaşların maddi durumuna göz diken dolandırıcılarla mücadele sürüyor. Halkın iyimserliğini ve duygusunu kullanan sahtekarlar, yeni bir yöntem geliştirerek kanser hastalarının ismini kullanmaya başladı. Dolandırıcıların yaptıkları bu olumsuz davranışın önüne geçmek üzere de Kırıkkale Valiliği harekete geçerek konu hakkında açıklama yaptı.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Kırıkkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı, “Valiliğimizin izni ile kanser hastalarına yardım toplama adı altında, bazı kişilerin evleri ziyaret ederek yardım toplamaya çalıştıkları yönünden gelen ihbarlar üzerine ilgili birimlerce gerekli çalışmalar başlatılmıştır.  Vatandaşlarımızın iyi niyetlerini istismar etmeye yönelik bu ve buna benzer davranışlara vatandaşlarımızın itibar etmemelerini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın olayı ilgili birimlere derhal (Kaymakamlık, Emniyet birimleri) bildirmelerini önemle arz ederiz” ifadesi yer aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir