En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali’ye AHİ ziyareti

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 33. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında ziyarette bulunan heyeti kabul etti. Ziyarette Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner...
Bu haber 185 kere okunmuş. 16.09.2020 Çarsamba 08:41

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 33. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında ziyarette bulunan heyeti kabul etti. Ziyarette Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

 

 

ZİYARET ETTİLER

İlimizde 14-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Ahilik Haftası kutlamalarının salgın dolayısıyla bu yıl kısıtlı tutulduğunu, bu yılın ahiliğine Sadettin Üçgül’ün, kalfalığa Ahmet Hüseyin Onan’ın, çıraklığa ise Sefa Kaplan’ın seçildiğini aktaran Başkan Köstekli, esnaf ve sanatkârlara vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Sezer’e teşekkür etti. Ziyaretlerinden dolayı kutlama heyetine teşekkür eden ve Ahilik kültürünün, geleneğinin yaşatılması adına düzenlenen 33. Ahilik Haftası kutlamalarının hayırlı olmasını dileyen Vali Sezer, ziyarette bulunan heyetin şahsında bütün esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftasını kutladığını ifade etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir