En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vatandaş ziyareti

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Belediye Başkanı Hilmi Şen, yoğun iş temposuna rağmen halkla yakın temasını sürdürüyor.
Bu haber 27 kere okunmuş. 12.09.2024 Perşembe 20:03

BAŞKAN ZİYARET ETTİ

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Belediye Başkanı Hilmi Şen, yoğun iş temposuna rağmen halkla olan bağını güçlü tutmayı sürdürüyor. Başkan Şen, çeşitli etkinliklerde ve ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor ve sorunlarına çözüm arıyor. Halkla kurduğu bu samimi iletişimin ilçenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirten Şen, vatandaşların beklentilerini yerinde değerlendirerek, projeleri bu geri bildirimlere göre şekillendiriyor.

 

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Şen, "Balışeyh'imizin geleceği için daha yapacak çok işimiz var:" şeklinde konuşarak, ilçeye yönelik hedef ve projelerini açıkladı. Vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştığını vurgulayan Şen, halkla iş birliği içinde ilçenin daha iyi bir geleceğe ulaşmasını sağlamak için kararlı bir şekilde projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Şen, ilçenin refah seviyesini artırmak ve halkın yaşam kalitesini iyileştirmek adına yürütülen çalışmaların devam edeceğini ve vatandaşların desteğinin her zaman kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir