En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vekil çıkaracağız

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, önümüzdeki aylarda veya zamanında yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını söyleyerek, “Kırıkkale’den iki milletvekilini kesinlikle çıkartıyoruz” dedi.
Bu haber 199 kere okunmuş. 27.06.2022 Pazartesi 19:37

SEÇİME HAZIRIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 81 ilin il başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda seçim hazırlıkları ön plana çıkarken, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık da toplantıya katıldı. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığının her türlü seçime hazır olduğunun altını çizen Başkan Altınışık, AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu İYİ Parti’ye oy vermeyi düşündüklerini söyledi.

 

AKŞENER BİLGİLENDİRİLDİ

İYİ Parti’nin önümüzdeki yapılacak olan seçimler hakkında bilgi veren Altınışık, “İYİ Parti teşkilatı olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Biz Kırıkkale’deki yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız çalışmalar hakkında Genel Başkanımızı bilgilendirdik. Özellikle üye sayımızda ki artışlara dikkat çektim. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde İYİ Parti’ye olan ilgiyi anlattım. Genel Başkanımız ise memnuniyetini ifade ederek, çalışmalarımızda başarılar diledi” diye konuştu.

 

BAYRAĞIMIZ DALGALANACAK

Kırıkkale’de iki milletvekilini kesin çıkaracaklarını dile getiren Altınışık, “Eğer çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edersek iki değil üç milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu hatta AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu İYİ Parti’ye oy vermeyi düşündüklerini söylüyorlar. Biz bundan memnunuz. Seçim yakın zamanda olsa gününde de olsa İYİ Parti’nin bayrağını Kırıkkale’de dalgalandıracağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir