En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Velilere EBA bilgisi

Veli ve Öğrencilerin en çok sordukları sorulardan biri olan EBA ve CANLI DERSE giremiyorum la ilgili açıklayıcı bir videoyu...
Bu haber 269 kere okunmuş. 14.09.2020 Pazartesi 16:29

Veli ve Öğrencilerin en çok sordukları sorulardan biri olan EBA ve CANLI DERSE giremiyorum la ilgili açıklayıcı bir videoyu Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlayarak ilçe, okul veb sitelerinde paylaşıp, veli ve öğrencilerimize ulaştırıldı.

 

 

EBA BİLGİSİ VERİLDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın  Emeği geçen Şube Müdürü ve Bilgisayar Öğretmeni Aysu Yavuz'a teşekkür etti.   EBA konusunda şu bilgiler verildi: “Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Fatih Projesi kapsamında geliştirilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) çevrimiçi sosyal eğitim platformu olarak kullanılmaktadır. Başta öğreciler olmak üzere, öğretmen ve velilerin de faydalanabildiği Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ile eğitimdeki birçok içeriğe ulaşmak mümkün. EBA üzerinden onlarca video ve faydalı eğitim içeriği ile sınavlara hazırlanılabilir.

 

EBA NEDİR?

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamaktır. EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikler sunmak için oluşturulup geliştirilmeye devam etmektedir.  

 

NASIL KULLANILIR?

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamaktır. EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikler sunmak için oluşturulup geliştirilmeye devam etmektedir.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir