En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yağmur duasına katıldı

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Çelebi ilçesinde organize edilen yağmur duası programına katıldı.
Bu haber 237 kere okunmuş. 15.05.2022 Pazar 13:20

YAĞMUR DUASI PROGRAMI

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Çelebi ilçesinde organize edilen yağmur duası programına katıldı. Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçeye giden Başkan Altınışık, burada yağmur duası programına iştirak ederken, vatandaşlar ve çiftçilerle görüşme yaptı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan Altınışık, kalabalık bir ortamda sohbet etti. Yağmur duası programına katılım ve ilginin büyük olduğu gözlendi. Köylerden de bir çok kişinin geldiği gözlenirken, Altınışık’la görüşme fırsatı buldular.

 

BİRLİKTE DUA ETTİLER

Yağmur duası programı ile ilgili paylaşımda, “Bugün İl, Merkez ve Çelebi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kollarımız ile birlikte Çelebi İlçemizde Yağmur Duasına iştirak ettik. Merkez İlçe Başkanımız Av. Yavuz Kuzucu'nun bahçesinde çay molasına müteakiben Keskin İlçe Başkanlığımızı ziyaret edip vatandaşlarımızla hasbihal ettik” bilgisi verildi.  Ayrıca yapılan açıklamada, “İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı olarak Çelebi ilçesi ile Çelebi ilçesine bağlı tüm köy halkının katıldığı yağmur duası ve şükür yemeğine katılım sağladık. Yapılan duaların kabul olması dileğiyle, hayırlı, bol, bereketli bir yıl diliyoruz” bilgisi paylaşıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir