En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yasak için tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale il Gençlik Kolları, Anayasa Mahkemesinin Instagram yasağına karşı tepki eylemi düzenledi.
Bu haber 71 kere okunmuş. 09.08.2024 Cuma 19:39

TEPKİ GÖSTERDİLER

Kullanıcı sayası 56 milyonu bulan Instagram’a Anayasa Mahkemesi tarafından getirilen yasağa karşı, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları tepki eylemi düzenledi. Kırıkkale adliyesi önünde basın açıklamasıyla gerçekleştirilen tepki eyleminde, sosyal medya platformunun kullanıma kapatılmasının bir hukuk faciası olduğuna işaret edildi. Kırıkkale’de Instagram kullanıcılarıyla birlikte CHP’li gençler tarafından yapılan açıklamada “Anayasa Mahkemesinin hak ihlali kararlarına rağmen, keyfi bir karar ile Türkiye’de halihazırda 56 Milyon kullanıcısı bulunan Instagram adlı sosyal medya platformunun kullanıma kapatılması bir hukuk faciasıdır.

 

BOZDAĞ AÇIKLAMA YAPTI

Bu ve bunun gibi hukuksuzlukların karşısında dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak kabul edilemez buluyoruz” denildi. Tepki eylemiyle ilgili olarak CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ’da yaptığı açıklamada,” Bugün gençlik kollarımız, partililerimiz ve duyarlı vatandaşlarımızla basın açıklaması gerçekleştirip, bu keyfi kararda imzası bulunan BTK yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunduk.” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir