En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam açık olacak

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, tam kapanma süresince açık kalmaya devam edecek. Hastaneden hem bu konuda ve hem de hastaneye ulaşım konusunda vatandaşları bilgilendiren bir duyuru geldi.
Bu haber 406 kere okunmuş. 30.04.2021 Cuma 19:11

SAĞLIK HİZMETİ SÜRECEK

Hastanenin 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan tam kapanma süresince açık kalacağı, poliklinik hizmetleri ve Acil Servis hizmetinin devam edeceği bildirildi. Hastanenin kapanma uygulamasından muaf olduğu vurgulandı. Vatandaşların sağlık sorunlarına çözüm bulabilmek için Yaşam Hastanesi’ne gelebileceği ancak bunun için ulaşım konusunda sorun yaşamamaları bakımından denetim ekiplerine “Randevu SMS” bilgilerini göstermeleri gerektiği kaydedildi.

 

HASTANE AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili açıklamada, “Sağlık hizmetleri, 29 Nisan 2021-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak !tam kapanma! Uygulamasından muaftır. Acil sağlık sorunlarınızda planlı sağlık hizmeti taleplerinizde size gönderdiğimiz “Randevu SMS” bilgilerini göstererek hastanemize ulaşım sağlayabilirsiniz” bilgisi verildi. Randevu için 0 318 212 50 00 numaralı hastane telefon hattının ve www.kirikkaleyasam.com web adresinin kullanılabileceği ifade edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir