En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam’da mesaiye devam

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, Ramazan Bayramı’nın ardından tatilde de mesaiye devam ediyor.
Bu haber 761 kere okunmuş. 07.06.2019 Cuma 10:53

HASTANE AÇIK DURUMDA

Yaşam Hastanesi Ramazan Bayramı’nın ardından mesaiye başladı. Bayram tatili 9 gün olmasına rağmen, Yaşam Hastanesi, Cuma gününden itibaren rutin mesai uygulamasına döndü. Hastane, Cuma ve Cumartesi günü normal mesai uygulamasına devam ediyor. Hastaneden yapılan açıklamada, Cuma günü itibariyle normal mesaiye devam edildiği bildirildi.

 

HASTANEDEN BİLGİ VERİLDİ

Hastaneden konuyla ilgili olarak şu bilgiler verildi: “Yaşam Hastanesi Ramazan Bayramı tatili sonrasında mesaiye devam ediyor. Hastanemiz Cuma günü itibariyle tüm hekimlerle mesai yapmaya başladı. Rutin çalışma temposuna dönen hastanemizde polikliniklerde hekimlerimiz hasta kabul etmeyi sürdürüyor. Hastanemiz Cuma ve Cumartesi günü normal rutin mesaisini sürdürecek.”

 

HANGİ POLİKLİNİKLER AÇIK?

Hastanede hangi polikliniklerde hasta kabul edildiğine dair de şu bilgiler verildi: “Hastanemizde Acil Servis 24 saat esasına göre çalışmaya devam ediyor. Ayrıca Çocuk Hastalıkları, Beyin Cerrahisi, Nöroloji, Cildiye, Kadın Doğum, Göz, Genel Cerrahi, Dahiliye, Ortopedi, KBB ve FTR poliklinikleri açık ve hekimler hasta kabul ediyor. Bunların yanı sıra Laboratuar ve Görüntüleme Merkezi de açık durumda ve normal mesaiyi sürdürüyor.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir