En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşlılık bilgelik dönemi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in 18-24 Mart "Yaşlılara Saygı Haftası” mesaj yayımladı.
Bu haber 673 kere okunmuş. 19.03.2020 Perşembe 15:14

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in 18-24 Mart "Yaşlılara Saygı Haftası” mesaj yayımladı. Sezer, "Yaşlılık dönemi; herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği, bedenin yorulduğu ancak ruhun tecrübeyle yoğrulduğu bir bilgelik dönemidir” dedi.

 

VALİ MESAJ YAYINLADI

Milli ve manevi değerlerimizi, kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmiş tecrübelerini bugünlere aktaran, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran yaşlılarımız; ağarmış saçları, bükülmüş belleri toplumumuz için birer rahmet ve mağfiret vesilesidir. Verdikleri bin bir emekle, toplumumuzun bugünlere ulaşmasında önemli rol oynayan yaşlılarımız, bilinmelidir ki toplumsal ilgi, sevgi ve saygıdan güç alır ve hayata bağlanırlar. Yaşlılarımıza ihtiyaç duyduğu her türlü desteği vermek, insan onuruna yakışacak koşulları hazırlayıp sunmak, yaşama sevinçlerini kaybetmeden toplumla birlikte iç içe bir hayat sürmelerini sağlamak bizler için yalnızca bir sorumluluk değil, aynı zamanda bir vefa borcudur.

 

MEDENİYET TEMSİLCİSİYİZ

Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlılarını baş tacı etmiş, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmıştır. Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu düşüncelerle en verimli çağlarını ülkesine, milletine hizmetle geçirmiş bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir